Főoldal
 Bemutatkozunk
 Kínálatunk
 Fő irányelveink
 Előnyök
 Műszaki információk
 Értékesítési feltételek
 Elérhetőségeink

  Előnyök

A Kereskedelmi Parkban európai színvonalú modern infrastruktúra kiépítésére kerül sor. A Kereskedelmi Park portaszolgálattal és 24 órás biztonsági őrszolgálattal felügyel, mely biztonságot szolgáló tevékenysége mellett információs egységként is szolgál. Továbbá a terület térfigyelő kamerarendszerrel és riasztórendszerrel felszerelt.

Az M1, M7 és M0-ás autópályákról könnyen megközelíthető, amely biztosítja a gyors és zavartalan közlekedést, teher- és személygépjárművek részére egyaránt.

A közelben elérhető szolgáltatások: (5 perc)

  • posta,
  • bank,
  • vámhivatal
  • innovációs központ.

A Parkot üzemeltető szervezet a szolgáltatásait az Önök igényeihez igazítja. Rugalmas, gyors és hatékony ügyintézést biztosít a hosszú távú koncepciók, kapcsolatok kiépítéséhez.

Külföldi partnereink számára biztosítjuk a zavartalan ügyintézés lehetőségét több nyelven beszélő, szakmai tapasztalatokkal rendelkező kollégákkal.

Az FSD Kereskedelmi Park számos előnyt nyújt a betelepülő vállalkozásoknak zöldmezős beruházásokhoz és újrahasznosításhoz. Ideális a földrajzi elhelyezkedése, melynek révén jó közlekedéssel, térségi kapcsolatokkal rendelkezik. Ezek az előnyök mind a szállításban, mind a munkaerő biztosításában jelentkeznek.